Thursday, January 28, 2010

serabut....

salam...
erk..dah lame tak menulis...sejak keje 6 bulan yg lepas..sungguh tiada semangat untuk menulis...
almaklum keje cam tutututut..hehhehe..(tutututtt tu la yang ak suke..:P)
dalam 6 bulan ni macam2 dah berlaku...tuka keje..pastu masuk balik..hahhhaha..
kadang2 cam ngok ngek gak....
so after this nak capai matlamat yang sudah lame berbaris... (cik udeq anda tau sy rase...)
dari sg buloh ke seremban ke cheras..
hopefully ak akan stay n hapy bekerje di tempat baru...


owh...ak baru balik dr sabah...great3x holiday!!!!
snorkling ke 3 pulau..pulau mamutik, pulau sapi n the other one tak ingat tapi the most beautiful was pulau sapi...kawan2 nant i upload gamba or just see them at my fb...
tak penah snorkling pon but yes!!! i made it!!

then, jalan2 ke pekan nabalu, kundasang, ranau and mensilou.....
the view was fascinating!!! especially kat ladang sapi...b4 pegi, terpikir gak apelah ak gi sabah tengok lembu...tapi bile dah sampai...sumpah cantik sangat...wauweeeeee....siap minum susu fresh okey!!!

then naik canopy walk....kunun2 cam berani...eleh tak tinggi pon...huh tutup mate pon leh jalan lelaju...
tapi bile dah jejak atas papan tu ..hohohohoho...sangat mendebarkan..klaula jatuh..adoyai sia2 je....but exciting activity beb!!!

uh....the ever best holiday i've been....so next holiday tak tau nak kemana..but is it consider honeymoon or holidays with friends???hehehehhehe...

mode gatal dah datang...ngeeeee :P

spec ku tertinggal dalam van...pls mr tourist guide..pos kepada ku..hukhukhuhk

5 comments:

  1. slmat kembali!! nak souvenir!! waw cam best je sabah, nati leh promote kan aku since InsyaAllah family trip utk tauh ni camnak g sabah..

    cepat2 la dpt keje baru pastu boleh capai matlamat!! [menumpang happy..hihi]

    ReplyDelete
  2. yup..d souvenir..insyaallah ak gi kenduri twin ko ak bagi ek...sangat best weh..bleh la klau ko nak tourist guide..ak de no die.....
    sotong die sangat fresh..sekilo 6 hinggit..makan tak ingat donia...

    ReplyDelete
  3. Nice, i really like it.if you also like our site please follow: http://www.robesdemariee2013.com/

    ReplyDelete
  4. Nice, i really like it.if you also like our site please follow: http://www.robesdemariee2013.com/

    ReplyDelete